Vi leverer til hele landet

Ferdig trykket etter kun 10-14 dager

Ingen oppstartskostnader!

Ring prosjektleder på 917 58 003

Salgsbetingelser

Utsending av ordrer:

Normalt sendes enkeltkjøp ut 2-3 dager etter bestilling ved mindre de er utsolgt fra vårt lager. Ved evt forsinkelser vil vi gjøre deg oppmerksom på dette. Ved normale prosjekter med klestrykking, brodering eller annen etterbehandling av våre produkter sendes varene ferdig produsert normalt etter 10-14 dager etter at vi har mottat alle nødvendige loger/filer, detaljer og betaling for prosjektet. I enkelte perioder med svært stor etterspørsel eller import av spesielle varer kan leveringstiden være noe lengre. 

 

Avbestilling og retur av varer:

Alle tekstiler med trykk av egne egne logoer og for eksempel navnetrykk, trykk med egen tekst eller design utformet av Klestrykk.no defineres som spesialproduksjon. Siden slike varer ikke lar seg enkelt selges videre er det ingen angrerett eller returrett på kjøp av slike varer eller andre spesialbestilte varer.

 

Produkter kjøpt privat uten etterbehandling, trykk eller brodering har 14 dagers angrefrist såfremt det ikke er spesialbestilte varer. Ved slike returer betaler kunden returfrakten, og får refundert beløpet som tilsvarer det returnerte produktet på ordren/fakturaen. Vi ber om at alle slike returer blir varslet til oss på forhånd før retur til kundeservice@klestrykk.no. Ikke send varer med postoppkrav. Disse vil ikke bli hentet ut. Normalt blir beløpet refundert innen 2-3 dager etter at vi har mottatt varen uten ulempe for videre salg.     

 

Har du mottatt feil vare eller varer med feil sender vi deg nytt uten kostnader for deg. 

 

Ved anger eller stopp av et avtalt klestrykke-prosjekt

100% av beløpet blir strøket fra faktura ved avbestilling før bestilling av produkter og råvarer. Vi gjør heller ingen innkjøp før faktura er godkjent såfremt det ikke er et prosjekt med en svært knapp deadline. Så du kan trygt legge inn en ordre for å kontrollere pris uten å være redd for at du har forpliktet deg til et kjøp.

50% av beløpet blir kreditert og tilbakebetalt hvis avbestillingen skjer før vi har satt i gang trykkeprosessen.

0% av beløpet blir strøket hvis avbestillingen skjer etter trykkingen. Det er derfor ingen retur- eller angrerett på ferdig trykkede klær da varene ikke kan leveres tilbake i en stand hvor vi kan selge varen videre et annet sted.

 

Normale kjøp av enkeltprodukter i nettbutikken:

Ved normale kjøp i nettbutikken betales det med kort. Beløpet blir trukket fra kortet ved utsending av varene. 


Betaling ved bestilling av prosjekt for klestrykking
Normalt vil det bli sendt ut faktura på mail når vi får bestilling på et nytt prosjekt for klestrykking. Råvarer og produksjon av trykk og trykking settes i gang når penger er på konto. Ved bestilling av varer for mellom 10 000,- og 50 000,- kr inkludert moms kan kunden velge å betale hele eller halve beløpet på forskudd med mindre noe annet er avtalt. Ved bestilling av varer for under 10 000,- kr må hele beløpet betales på forskudd. Ved bestilling av varer for over 50 000 må minst 2/3 av betalingen være inne på kontoen før produksjon og trykking startes. For skoler og andre store grupper kan vi også sette opp en egen skjult kategori med ønskede produkter i nettbutikken. På denne måten kan hver enkelte person betale på forskudd med kort ved bestilling slik at ingen trenger å stå økonomisk ansvarlig for hele prosjektet. 


Reklamasjon
Våre kunder har ansvaret for at vi har forstått prosjektet. Våre skisser som vi sender før endelig bestillingsbekreftelse vil vise om vi har forstått oppdraget. Våre kunder er derfor pliktig til å si fra hvis disse skissene ikke svarer til kundens forventning eller ønsker før vi starter prosessen med bestilling av råvarer og produkter. Vi gjør også oppmerksom på at i trykking på klær kan det være små avvik som ikke kan sees på som reklamasjon. Vi stiller svært høye krav til kvalitet og velger bare det beste trykket tilgjengelig for prosjektet. Så om du ikke skulle være fornøyd oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss. Alle klager må rettes til oss før bruk og senest innen 14 dager etter mottakelse for å bli vurdert.


Levering
Fra vi har fått inn betalingen for oppdraget tar det stort sett 5-10 virkedager før vi er klare til å sende varene ut fra oss. Ved stor pågang eller dårlig filformater kan det bli noen få dager ekstra. Enkelte produkter har lengre leveringstid på grunn av import og fortolling. Vi gjør deg oppmerksom på disse tingene og gir deg tilbakemelding på hvor lang tid prosjektet vil ta og om det blir forsinkelser underveis.


Copyright
Perfect Line AS eller Klestrykk.no kan ikke stå til ansvar for evt. copyrights som brytes på grunn av design vi har mottat for trykk. Dette er kundens ansvar. Hvis vi designer noe for våre kunder er det også vi som eier alle rettighetene til det vi har designet med mindre annet er avtalt. Dette gjelder fri bruk gjennom klestrykk.no. Og med mindre kunden har kjøpt rettigheter til å bruke designet hos et annet trykkeri.


Minimumsproduksjon

Minst 25 T-skjorter eller 10 gensere av samme merke/produsent. Enkelte merker eller produkter vil kunne ha høyere grense. Produksjoner under disse grensene er noe designavgjørende i forhold til produksjonsteknikker for klestrykking. 


Priser

Vi prøver å gi best mulig veiledende priser på våre nettsider. Endelig pris kommer på mail når vi får se logo og forstår omfanget med prosjektet. 

Port/fraktkostnader
Det beregnes 200,- kr i frakt og embalasje pr kolli for Brings servicepakke og 300,- for bedriftspakke levert på døren. Til eksempel får vi i et kolli plass til 15-20 gensere eller 75-100 t-skjorter.


Oppstartskostnader

Alle oppstartskostner er inkludert i våre priser med mindre annet blir oppgitt!

Skisser for godkjennelse inkludert i våre priser!
Prisene blir oppgitt i moms!

Eventuell fortolling er inkludert i våre priser!

Gjensidig markedsføring
Vi er takknemlige for de oppdragene vi får og ønsker derfor å fremme våre kunder når vi har tilstrekkelig ressurser til dette. Vi forbeholder oss derfor retten til å legge ut bilder av det vi produserer til våre kunder gjennom f.eks. Kataloger, markedsføring, instagram og facebook. Vi legger naturligvis også inn ønskede tagger og linker på disse bildene om ønskelig. Slike ønsker må vi i såfall få info om slik at vi får gjort dette mest mulig effektivt. Hvis det av en eller annen grunn ikke er ønskelig at vi legger ut bilder av deres prosjekt, eller vil ha et bestemt bilde fjernet, så er dette heller ikke noe problem. Bare gi oss beskjed, så vil vi registrere dette inn i vårt kunderegister og evt. fjerne gjeldende bilde. 

Registrert data på Klestrykk.no

Personlig data registrert på klestrykk.no deles naturligvis ikke videre og beskyttes med ditt personlige passord ved registrering. 


Designarbeid
Med større designarbeid mener vi når forespørselen har for mye designarbeid i forhold til størrelsen på ordren. Eller hvis dere vil ha alle bruksrettigheter på designet/logoen vi lager til prosjektet.

Priser på design av logoer gjøres etter avtale.

FRI FRAKT OVER 500,- kr!